Weber ile Herkes Barbekü Etrafında Buluşuyor

Weber ile Herkes Barbekü Etrafında Buluşuyor

Havalar ısınmaya başlayınca açık havada olma isteği barbekü keyfini de beraberinde getiriyor. 60 yıldır barbekü konusunda ilklere imza atan Weber yine kalite ve tasarımıyla dikkat çeken yeni ürünler sunuyor. Barbekü uzmanı Weber, 2011 barbekü sezonunu açtı.

Havalar ısınmaya başladı mı, açık havada olma isteği barbekü keyfini de beraberinde getiriyor. 60 yıldır barbekü konusunda ilklere imza atan Weber yine kalite ve tasarımıyla dikkat çeken yeni ürünler sunuyor.  Bu yıl öne çıkan 2 yenilikçi model Weber® Q™220 – Gazlı Barbekü ve Weber One-Touch® Pro Classic - Kömürlü Barbekü. Kömürlü veya Gazlı Barbekü seçimi, sizin tercihiniz. Lezzetli pişirme ise Weber barbekülerin.

 



Weber Q220 – Gazlı Barbekü

 


Özellikle yakması pratik olduğu için tercih edilen gazlı barbekülerin en yenisi Weber Q™220 hafifliğiyle ve fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Porselen emaye demir döküm pişirme ızgarası tüm pişirme alanına ısıyı eşit şekilde dağıtıyor. Tüpü kamufle eden şık tasarımı, katlanabilir yan masaları ve alet askıları ile barbekü deneyiminde büyük kolaylık sağlıyor. Lezzet açısından, bir Weber özelliği olan pişirme çubukları gazlı barbekülerde buhar oluştururarak geleneksel kömürlü barbekü tadını veriyor. Ayrıca bu çubuklar gaz çıkışlarını koruyarak alevlenmeyi de engelliyor.

 



Weber One-Touch® Pro Classic - Kömürlü Barbekü

 


Barbekü ateşiyle ustalığınızı göstermek için Weber’in en yeni kömürlü barbeküsü One-Touch® Pro Classic çıktı. Dayanıklı porselen emaye kaplı çelik gövdesi, her hava koşuluna uygun tutamakları ve tekerlekleri, geniş çalışma alanı, askılıkları ve depo bölümü ile her şey elinizin altında.... Paslanmaz çelik “One-Touch®” sistemli, kül toplama haznesi ve krom pişirme ızgaraları temizlemede de büyük kolaylık sağlıyor.

 



Sadece Weber’e özgü direkt pişirme ve endirekt pişirme… Kömürlü veya gazlı, Weber barbeküler iki temel pişirme yöntemi sunuyor.

 



Kömürlü veya gazlı “direkt” pişirmede ürünler direkt olarak ızgarada ateş kaynağının üzerine yerleştiriliyor. Sosis, pirzola, kebap, sebze, balık, biftek gibi pişirme süresi kısa ürünlerin Weber barbekülerde direkt pişirme yöntemiyle, kapağı kapalı olarak pişirilmesi öneriliyor. Isı eşit dağılıyor, kömürlü direkt pişirme eşsiz lezzet verirken, gazlı direktte ise pişen ürünün suları damladıkça özel lezzet çubuklarında oluşan duman lezzeti artırıyor.

 



Kömürlü veya gazlı “endirekt” pişirmede ise Weber fanlı bir fırın mantığıyla çalışarak mangal lezzetini eşsiz bir noktaya taşıyor. Kömürlü barbeküde kömürler barbekünün kenarlarına yerleştiriliyor. Kapak kapalı olarak, ısının her yere eşit dağılması sağlanıyor. Rosto, tavuk, hindi, büyük balık hatta ekmek ve pasta pişirmek için bu yöntem öneriliyor. Weber gazlı barbeküde pişen ürünün iki tarafındaki ısıtıcılar yakılarak mangalın içinde sıcak havanın fırın işlevi görmesi sağlanıyor.

 


Etiketler: ,
 
©Copyright 2014 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.